Infuzată cu arome mediteraneene clasice de usturoi, lămâie, oregano și boia de ardei, această rețetă este o idee grozavă de cină rapidă. Sosul este vedeta și marinada este cireașa de pe tort! Ești gata să te bucuri din plin de acest preparat delicios?
Supa de pui și orez cu ulei chilian cu usturoi este perfectă pentru zilele reci sau atunci când vrei să te simți bine. Este făcută din bucățele suculente de pui, orez cu o textură minunată și un ulei chilian special, aromatizat cu usturoi pentru un pic de picanterie.
Jambalaya de pui și cârnați este un preparat clasic din regiunea Louisiana din Statele Unite. Această mâncare delicioasă combină bucăți de carne de pui, cârnați afumați și orez, toate gătite într-un amestec bogat de arome și condimente, precum ceapă, ardei iute, ardei gras și usturoi.
Puiul vietnamez la grătar cu iarbă de lămâie este o combinație perfectă de arome asiatice și prospețime. Bucățile de pui suculent sunt marinate într-un amestec cu iarbă de lămâie, care adaugă o notă proaspătă și parfumată. Apoi grătarul îi conferă o crustă crocantă și un gust intens.
Puiul Piri Piri – Un adevărat deliciu! Puiul proaspăt este învăluit într-un sos picant cu ardei piri piri și apoi gătit la grătar. Rețeta noastră, inspirată din bucătăria africană, aduce o explozie de arome în fiecare mușcătură.
Rețeta de pui cu salsa de avocado și căpșuni este o îmbinare curajoasă de arome. Carnea suculentă se contopește cu salsa răcoritoare într-un joc inedit. Această combinație surprinzătoare aduce o explozie de prospețime și texturi în fiecare mușcătură, creând o experiență culinară de neuitat.
Acest preparat culinar își are rădăcinile în bucătăria americană, iar rezultatul este un fel de mâncare plin de savoare și ușor de pregătit. Pulpele de pui sunt coapte la cuptor până când devin aurii și crocante pe exterior, în timp ce carnea rămâne suculentă și fragedă pe interior. Sosul barbeque completează perfect gustul puiului cu […]
Piftia sau răcitura de pui este un preparat tradițional și delicios, perfect pentru a aduce o notă festivă și reconfortantă mesei. Poate fi servită ca aperitiv, gustare sau chiar ca fel principal, însoțită de murături. Este o rețetă care își are rădăcinile în tradiția culinară românească și care încântă papilele gustative cu gustul său autentic, […]
Pui Fricassee, o călătorie culinară direct în inima Caraibelor. Carnea suculentă de pui se îmbrățișează cu sosul cremos, bogat în arome și mirodenii. Acest deliciu îmbină gusturile și tradițiile regiunii, oferind o explozie de savoare în fiecare lingură. O experiență ce te aduce mai aproape de frumusețea insulelor și bucătăria lor tradițională.
Poate că ai mai auzit fugitiv această denumire sau poate știi rețeta sub denumirea de „chec cu pui”. Ei bine, terina presupune de fapt să gătești într-o formă semicirculară, în formă de „U”. Terina cu pui este un preparat gustos și versatil, care permite să fie personalizat ușor și care poate servi drept aperitiv la […]
Tocănița de pui este mâncarea care ne duce cu gândul la mesele luate acasă, în familie. Delicioasă și ușor preparat, gustul acesteia reprezintă o amintire la care tânjim de fiecare dată când ne e dor de momentele alături de cei dragi.
Yummy e puțin spus. Supa de pui este un preparat sănătos, slab caloric, echilibrat și, mai ales, un bun remediu pentru întărirea sistemului imunitar. Supa de pui se află printre rețetele clasice cu pui, fiind populară tineri dar și cei cu experiență. De aceea, probabil, îți este cunoscută. Astăzi îți propunem să o încerci și […]
Rețeta de ciulama de pui este generatoare de amintiri din copilărie. Fie că era gătită de mama sau de bunica, ciulamaua de pui avea întotdeauna același gust delicios, fiind pregătită cu sos alb fin și bucăți de pui savuroase. Atunci când ți-e dor de aromele mâncării tradiționale, pregătește această rețetă cu Pui Vegetarian și bucură-te […]
Un preparat demn de masa de Paște, poate fi servit ca aperitiv sau ca fel principal. Se prepară în câteva etape, iar rezultatul final încântă până și cele mai pretențioase papile gustative. Deși este gătit mai ales în preajma sărbătorilor pascale, drobul de pui poate fi pregătit și în restul anului, fiind o modalitate savuroasă […]