
Piept de pui fără os fără piele caserolă ATM

Bifează ingredientele pe măsură ce le pui în coșul de cumpărături.
Ne place să credem că tradițiile românești vor bucura și generațiile următoare și vor duce mai departe tot ceea ce a conturat momentele în care ne mândrim că suntem români. Iar cum la baza tradițiilor românești stau bucatele atât de bune cum nici unde nu găsești, te îndemnăm să prepari și tu acasă, fie că o faci cu un twist modern, felurile de mâncare care nu lipseau din meniul bunicii. Când ai la dispoziție un pui galben, bine îngrijit și hrănit cum trebuie ai toate motivele să prepari bunătăți care duc mai departe gustul tradițional românesc.
Dacă folosești spanac congelat, sari peste pasul în care îl opărești și îl pui în gheață.
Ajustează cantitatea de usturoi în funcție de preferințele tale.
Poți să renunți la ulei dacă ai răbdare să topești untul la foc mic, amestecând energic ca să nu se ardă.
Mămăliga reprezintă o garnitură bună. Pune într-un ceaun jumătate de cană de mălai, 1 cană și jumătate de apă, sare și 20 g unt. Amestecă la foc mediu și lasă să fiarbă până când mămăliga se desprinde ușor de pe pereții ceaunului.
Preparatul este delicios și simplu, fără alte alimente alături.
Poți să tai pieptul de pui cum consideri că arată apetisant. Important este să îl gătești complet. Alege să îl condimentezi cât mai simplu pentru a păstra o balanță între gustul spanacului și pieptul de pui.
Poți să gătești spanacul cu roșii, în loc de sos bechamel, astfel: taie solzișori o ceapă, călește în puțin ulei, adaugă spanacul, roșii tăiate cuburi, puțină apă, sare și piper și fierbe până când se gătește complet.
După ce scoți spanacul din apa cu gheață, poți să îl pui într-un blender în loc să îl toci. Vei obține un piure fin. Alegerea este a ta, în funcție de cum îți place să îl consumi.
Acest duo oferă corpului o mulțime de substanțe nutritive și are grijă de silueta ta. Este un preparat prietenos cu stomacul, fiind ușor de digerat, iar cantitatea mare de fier te ajută să ții anemia la distanță.
Această combinație rezultă într-un preparat sățios. Proteinele din pieptul de pui și vitaminele provenite de la pui și spanac oferă energie care se eliberează pe o lungă durată, astfel nu vei mai simți nevoia de a lua gustări nesănătoase până la următoarea masă.
Ingredientele principale din această rețetă contribuie la păstrarea sănătății oaselor și a pielii și ajută la întărirea sistemului imunitar.
Atât spanacul, cât și pieptul de pui ajută la accelerarea metabolismului, astfel sunt recomandate de către nutriționiști în timpul curelor de slăbire.
Acest preparat are în componență, printre alte vitamine, vitamina A, K, C, D, B6, B12 și minerale precum fosfor, fier, calciu.
Dacă ai copii și nici acest preparat delicios nu îi convinge să mănânce spanac, avem o soluție pentru tine. Atunci când gătești spanacul include cuburi de cartofi dulce. Poți fierbe cartoful dulce împreună cu spanacul sau îl poți găti separat, iar apoi poți să le amesteci pe foc împreună. Gustul dulceag al cartofilor este pe placul celor mici. De asemnea, platingul ajută destul de mult. Așază preparatul în farfurie într-un mod cât mai atrăgător pentru copii și taie pieptul de pui în bucăți pe care le pot lua cu ușurință folosind furculița.
Include spanac în dieta ta de câteva ori pe lună. O nutriție sănătoasă nu este susținută de consumul unui singur aliment sănătos cât mai des, ci de un consum de alimente cât mai variat.
Un plan săptămânal al meselor te poate ajuta să mănânci cât mai variat, dar și să eviți risipa alimentară. Scrie pe hârtie sau într-o aplicație ce urmează să mănânci și apoi scrie o listă de cumpărături bazată pe preparatele pe care vrei să le consumi. Iar dacă vrei să gătești ceva spontan, mergi la cumpărături cu lista de ingrediente prezentate în rețeta pe care vrei să o prepari, astfel vei lua exact ce și cât îți trebuie și nimic mai mult.
Dacă mergi la un grătar și îți rămâne piept de pui gătit, ia în considerare această rețetă pentru a consuma acel piept de pui într-un preparat diferit și delicios.