Povestea
Puiului Vegetarian

Noi, la țară, lângă Horezu, avem mare grijă de puii noștri vegetarieni.
Îi hrănim cu legume și, mai ales, cu cereale pe care le și cultivăm integral pe terenurile proprii, ca să fim siguri că primesc doar ce este mai bun.

Din locul în care
natura este
la ea acasă

Puiul Vegetarian are buletin de România și se mândrește cu originea sa de lângă Horezu. Acolo se bucură de aer curat și de verdeață cum niciunde nu se poate găsi.

Zona îi priește dezvoltării și îi place să fie răsfățat zi de zi până e pregătit să plece în marea sa călătorie către câmpul urban. Pentru că nu vrem să lăsăm nimic la voia întâmplării, gestionăm întregul proces cu responsabilitate astfel încât atunci când ajunge pe rafturile magazinelor să fie în cea mai bună formă!

Crescut cu legume
și cereale

Puiul Vegetarian este un mofturos. Nu vrea nimic altceva în afară de legume și cereale. Îi place, în special, să mănânce porumb, grâu și mazăre. Meniul este mereu stabilit de un specialist care se pricepe să-i ofere ce-i mai bun cât să crească frumos și sănătos.

A auzit și el că alți pui din oraș mănâncă și făină din carne și oase, dar Puiul nostru Vegetarian nici nu vrea să audă de așa ceva. Ține la dieta lui și vrea mereu ce-i mai bun.

Galben îi stă
cel mai bine

Culoarea galbenă îi trădează originea de pui de la țară!

Și dacă ar vrea să se ascundă nu prea are cum, apetitul său crescut pentru porumb îl trădează.

Acum ce să-i facem? Știe și el cât de mult îl preciază lumea la oraș pentru asta și drept spunem, îi și cam place să se fălească cu galbenul său.

Cultivăm special o parte din hrană

Pentru că-l știm mofturos și doar noi am învățat ce-i place să mănânce, cultivăm special peste 7000 ha cu cereale pentru hrana sa. Cerealele din dieta Puiului Vegetarian sunt cultivate lângă Horezu, recunoscut pentru terenurile sale fertile și nepoluate.

Mereu răsfățați

Puii Vegetarieni se răsfață în zone cu paie proaspete și pentru bunăstarea lor li se asigură o temperatură adecvată printr-un sistem de control de climatizare.