
Pulpe inferioare de pui caserolă ATM

Pulpe superioare de pui cu os caserolă ATM

Pulpe de pui anatomice cu os caserolă ATM

Bifează ingredientele pe măsură ce le pui în coșul de cumpărături.
Ne place să credem că tradițiile românești vor bucura și generațiile următoare și vor duce mai departe tot ceea ce a conturat momentele în care ne mândrim că suntem români. Iar cum la baza tradițiilor românești stau bucatele atât de bune cum nici unde nu găsești, te îndemnăm să prepari și tu acasă, fie că o faci cu un twist modern, felurile de mâncare care nu lipseau din meniul bunicii. Când ai la dispoziție un pui galben, bine îngrijit și hrănit cum trebuie ai toate motivele să prepari bunătăți care duc mai departe gustul tradițional românesc.
Asezonează cele 6 pulpe de Pui Vegetarian cu sare.
Încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu-mare și gătește carnea până când se rumenește.
După ce scoți puiul, adaugă 400 g de ciuperci feliate și gătește-le aproximativ 8 minute.
Adaugă 200 g ceapă galbenă tăiată cubulețe și 2 căței de usturoi tocați și călește-le aproximativ 5 minute.
Condimentează cu ½ linguriță de piper negru proaspăt măcinat și 1 praf de cayenne și amestecă cu 2 lingurițe de făină pentru a îngroșa compoziția, aproximativ 1 minut.
Toarnă 100 ml de vin alb și fierbe până se evaporă alcoolul.
Adăugă 50 ml de bulion, 6 crenguțe de cimbru și frunza de dafin și fierbe-le la foc mare. Redu flacăra, adaugă puiul și toate sucurile acumulate înapoi în tigaie.
Acoperă compoziția și fierbe ușor timp de 45 de minute.
Adaugă 100 g de smântână grasă și fierbe până când sosul ajunge la grosimea dorită.
Poftă bună!
Asezonează cele 6 pulpe de Pui Vegetarian cu sare.
Încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu-mare și gătește carnea până când se rumenește.
După ce scoți puiul, adaugă 400 g de ciuperci feliate și gătește-le aproximativ 8 minute.
Adaugă 200 g ceapă galbenă tăiată cubulețe și 2 căței de usturoi tocați și călește-le aproximativ 5 minute.
Condimentează cu ½ linguriță de piper negru proaspăt măcinat și 1 praf de cayenne și amestecă cu 2 lingurițe de făină pentru a îngroșa compoziția, aproximativ 1 minut.
Toarnă 100 ml de vin alb și fierbe până se evaporă alcoolul.
Adăugă 50 ml de bulion, 6 crenguțe de cimbru și frunza de dafin și fierbe-le la foc mare. Redu flacăra, adaugă puiul și toate sucurile acumulate înapoi în tigaie.
Acoperă compoziția și fierbe ușor timp de 45 de minute.
Adaugă 100 g de smântână grasă și fierbe până când sosul ajunge la grosimea dorită.
Poftă bună!