
Bifează ingredientele pe măsură ce le pui în coșul de cumpărături.
Ne place să credem că tradițiile românești vor bucura și generațiile următoare și vor duce mai departe tot ceea ce a conturat momentele în care ne mândrim că suntem români. Iar cum la baza tradițiilor românești stau bucatele atât de bune cum nici unde nu găsești, te îndemnăm să prepari și tu acasă, fie că o faci cu un twist modern, felurile de mâncare care nu lipseau din meniul bunicii. Când ai la dispoziție un pui galben, bine îngrijit și hrănit cum trebuie ai toate motivele să prepari bunătăți care duc mai departe gustul tradițional românesc.
Pentru marinadă, adaugă 2 linguri ulei de canola, 2 linguri de iarbă de lămâie tocată mărunt, 1 lingură de suc de lamaie netratată, 2 lingurițe de sos de soia, 2 lingurițe de zahăr brun, 2 lingurițe de usturoi tocat și 1 linguriță de sos de pește într-un bol de sticlă și amestecă până când zahărul se dizolvă.
Lasă puiul în marinadă la frigider timp de 20 de minute până la 1 oră.
Preîncălzește grătarul la foc mediu și scoate pulpele de pui din marinadă.
Gătește puiul pe grătarul preîncălzit până când nu mai este roz în centru, iar sucurile curg limpede, 3 – 5 minute pe fiecare parte.
Poftă bună!
Pentru marinadă, adaugă 2 linguri ulei de canola, 2 linguri de iarbă de lămâie tocată mărunt, 1 lingură de suc de lamaie netratată, 2 lingurițe de sos de soia, 2 lingurițe de zahăr brun, 2 lingurițe de usturoi tocat și 1 linguriță de sos de pește într-un bol de sticlă și amestecă până când zahărul se dizolvă.
Lasă puiul în marinadă la frigider timp de 20 de minute până la 1 oră.
Preîncălzește grătarul la foc mediu și scoate pulpele de pui din marinadă.
Gătește puiul pe grătarul preîncălzit până când nu mai este roz în centru, iar sucurile curg limpede, 3 – 5 minute pe fiecare parte.
Poftă bună!