
Piept de pui fără os fără piele tăviță

Bifează ingredientele pe măsură ce le pui în coșul de cumpărături.
Fie că vrei să ai un program zilnic care te ajută să obții un corp fit sau pur și simplu vrei să consumi alimente benefice, Puiul Vegetarian se integrează perfect în meniul tău. Consumând acest pui ai siguranța că organismul tău are parte de proteinele zilnice necesare. Puiul Vegetarian contribuie la o alimentație echilibrată și aduce mai mult decât gust în viața ta. Este crescut sănătos fără proteină animală, iar includerea lui în preparate asigură substanțe nutritive cheie pentru o dietă care te va ajuta să îți menții greutatea ideală.
Acest preparat poate fi făcut și cu pulpe de Pui Vegetarian. Timpul de gătire va crește puțin, însă gustul va fi la fel de bun.
Dacă nu vrei să adaugi parmezan, poți să presari în farfurie, peste preparat, fulgi de drojdie inactivă.
Poți să lași carnea la marinat cu o seară înainte. Pentru marinadă folosește: chilli, usturoi, zeama de lămâie, ulei de măsline și sare.
Poți să colorezi farfuria cu morcovi caramelizați. Ca să îi prepari ai nevoie de morcovi bineînțeles, pe care poți să alegi să îi tai în fâșii lungi sau nu sau poți să folosești chiar baby carrots, plus o linguriță de miere, zeama de la jumătate de lămâie, sare și ulei de măsline. Într-o tigaie pune puțin puțin ulei de măsline și lasă la încins. Din miere, sare și zeama de la jumătate de lămâie formează un sos cu care ungi morcovii. Pune morcovii unși în tigaie, pune un capac și lasă la foc mic spre mediu timp de 15-20 de minute sau până când se gătesc. Pune morcovii în farfurie, peste varza kale și pui.
În tigaia în care călești varza kale, poți să adaugi ceapă verde tocată. Are un gust bun și ajută la creșterea imunității.
În farfurie poți să adaugi câteva alune tocate sau muguri de pin pentru un plus de nutrienți și senzație de sațietate.
Dacă dorești, poți să pui peste pui și kale un dressing. Dressingul Caesar se potrivește perfect cu acest preparat. Ca să îl faci acasă vei avea nevoie de: 100 g iaurt grecesc, 2 lingurițe ulei de măsline, sucul de la jumătate de lămâie, 2 anșoa tocate mărunt, 1 lingură de muștar, 1 cățel de usturoi pisat, 1 linguriță de oțet. Amestecă energic ingredientele sau pune-le într-un blender. Ține cont că preparatul nu va fi la fel de dietetic dacă alegi să adaugi acest sos.
Varza kale protejează organismul de radicalii liberi și ajută corpul să nu îmbătrânesc prematur. Este un puternic antioxidant, contribuie la evitarea anumitor afecțiuni ale inimii, reducând tensiunea arterială, are rol anticancerigen, antiviral și este bună pentru o stare de spirit bună, fiind considerată și antidepresiv.
Varza kale este o sursă excelentă de vitamina C. Această ajută la menținerea elasticității pielii și oferă luminozitate tenului atunci când este consumată regulat.
Având o cantitate generoasă de antioxidanți în compoziție, varza kale are efect de detoxifiere.
Împreună cu carnea de Pui Vegetarian este o sursă excelentă de vitamine, minerale și substanțe benefice pentru corp care ajută la absorbția nutrienților.
Varza kale împreună cu pieptul de pui ajută și la ameliorarea simptomelor răcelii și oferă energie corpului pentru a se vindeca cât mai repede.
Reglează tranzitul intestinal, fiind bogată în fibre.
Cu o singură masă obți o mulțime de nutrienți buni pentru corp, printre care proteine în cantitate generoasă de la pieptul de pui și fibre multe de la varza kale. Rețeta de pui dietetic cu parmezan și varză kale este sățioasă, gustoasă și se prepară rapid. Nu conține grăsimi, cât timp consumi pieptul de pui fără piele, iar gustul este incredibil. Această combinație de ingrediente ușoare pentru corp și nutritive te ajută să consumi o masă gustoasă fără grija kilogramelor în plus.
Ține cont însă că un stil de viață echilibrat presupune mai mult decât mâncare bună, care nu îngrașă. Vei avea nevoie și de sport în rutina ta zilnică, iar dacă timpul nu îți permite, încearcă măcar să profiți de drumul spre muncă pentru a te plimba puțin, punând astfel corpul în mișcare.
De asemenea, este important să consumi destulă apă. Adesea senzația de foame apare atunci când ne este sete. Data viitoare când simți nevoia de a mânca ceva la scurt timp după ce ai luat deja masa, încearcă să bei un pahar plin cu apă și vei vedea că senzația de foame va trece.