Puiul generalului Tso este un delicios preparat culinar de origine chineză, care constă în bucăți mici de carne de pui învelite într-o crustă crocantă și condimentată, apoi servite într-un sos picant, dulce și acrișor.
Tocănița de pui ardelenească are un farmec aparte, pe care cu siguranță mulți dintre noi și-l amintesc încă din copilărie. Aceasta rețetă te îmbie prin aromă și culoare, iar mai apoi te cucerește prin gust. Este ușor de preparat și de multe ori devine plăcerea vinovată a celor mici – pentru că a celor mari […]
Pui Fricassee, o călătorie culinară direct în inima Caraibelor. Carnea suculentă de pui se îmbrățișează cu sosul cremos, bogat în arome și mirodenii. Acest deliciu îmbină gusturile și tradițiile regiunii, oferind o explozie de savoare în fiecare lingură. O experiență ce te aduce mai aproape de frumusețea insulelor și bucătăria lor tradițională.
Popular în întreaga lume și recunoscut pentru versatilitate și aromă intensă, acest preparat își are originea în Valencia, Spania, însă acum a ajuns să fie gătit peste tot – inclusiv în România, cu Pui Vegetarian. Cine ar fi zis? Urmează pașii detaliați în continuare și obții o masă nutritivă, sățioasă și delicioasă cu pui!
Este răcoritoare, nutritivă, sățioasă, ușoară pentru organism și pentru digestie. Salata cu pui și ou fiert este o sursă importantă de proteine, vitamine și minerale, oferindu-ți energie, stare de bine și forță pentru a face față unei noi zile pline de provocări sau ca răsfăț light de seară. Cu Pui Vegetarian fraged, ouă cu gălbenuș […]