Produse folosite pentru această rețetă

Aripi de pui caserolă ATM
Aripi de pui tăviță

Yangnyeom Tongdak – un deliciu picant coreean

  • Dificultate: MEDIE
  • Timp de preparare: 40 min.
  • Cantitate: 4 porții


Yangnyeom Tongdak este un preparat coreean cu accente picante. Carnea suculentă de pui se îmbracă într-o marinadă cu iuțeală și arome asiatice. Un deliciu culinar ce încântă simțurile cu o explozie de arome și contrasturi, reflectând frumusețea diversității bucătăriei coreene.

Ingrediente

Bifează ingredientele pe măsură ce le pui în coșul de cumpărături.

De ce să gătești în stil tradițional cu Puiul Vegetarian

Ne place să credem că tradițiile românești vor bucura și generațiile următoare și vor duce mai departe tot ceea ce a conturat momentele în care ne mândrim că suntem români. Iar cum la baza tradițiilor românești stau bucatele atât de bune cum nici unde nu găsești, te îndemnăm să prepari și tu acasă, fie că o faci cu un twist modern, felurile de mâncare care nu lipseau din meniul bunicii. Când ai la dispoziție un pui galben, bine îngrijit și hrănit cum trebuie ai toate motivele să prepari bunătăți care duc mai departe gustul tradițional românesc.

Pentru a prepara acest deliciu corean, încălzește puțin ulei într-o tigaie sau o oală mare, la foc mediu.

Spală și amestecă 2 caserole de aripioare Puiul Vegetarian, ½ linguriță sare kosher, ½ linguriță piper negru măcinat, 100 ml amidon de cartofi, 50 g făină, ½ linguriță de bicarbonat de sodiu și 2 ouă LaProvincia într-un castron mare.

Adaugă cele 2 caserole de aripioare Puiul Vegetarian prăjește-le timp de 15 minute.

Pentru sos, încinge cele 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare.

Adaugă 3 căței de usturoi tocați și călește-i timp de 30 de secunde.

Pune 70 g de ketchup, 70 ml sirop de orez, 70 g gochujang, 2 lingurițe de oțet alb și amestecă-le bine cu o lingură de lemn.

Redu focul și continuă până când amestecul clocotește.

Poftă bună!

Crescuți în zona Horezu, trimiși în câmpul urban.