Bifează ingredientele pe măsură ce le pui în coșul de cumpărături.
Ne place să credem că tradițiile românești vor bucura și generațiile următoare și vor duce mai departe tot ceea ce a conturat momentele în care ne mândrim că suntem români. Iar cum la baza tradițiilor românești stau bucatele atât de bune cum nici unde nu găsești, te îndemnăm să prepari și tu acasă, fie că o faci cu un twist modern, felurile de mâncare care nu lipseau din meniul bunicii. Când ai la dispoziție un pui galben, bine îngrijit și hrănit cum trebuie ai toate motivele să prepari bunătăți care duc mai departe gustul tradițional românesc.
Samosa cu pui este un preparat savuros ce își are originile în bucătăria indiană. Această delicatesă își găsește rădăcinile în antichitate, fiind influențată de cultura și gastronomia indiană, pakistaneză și afgană. Umplută cu un amestec delicios de carne de pui, legume și condimente aromate, samosa cu pui a devenit o alegere populară în întreaga lume, reprezentând o combinație perfectă între gust, textură și tradiție culinară.
Taie mărunt 1 piept de Pui Vegetarian și ceapa în cuburi mici și amestecă-le într-un bol împreună cu 4 ardei grași tocați cubulețe, sare și piper după gust și 1 linguriță de chimen.
Întinde cele 2 foi de aluat și taie-le în forme de romb. Umplutura trebuie pusă la mijloc, iar cele 4 capete ale aluatului trebuie unite.
Pune samosa pe o tavă de copt și unge-o cu gălbenușul de ou LaProvincia, apoi presară semințe de susan deasupra.
Coace totul în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute la 180°.
Poftă bună!
Samosa cu pui este un preparat savuros ce își are originile în bucătăria indiană. Această delicatesă își găsește rădăcinile în antichitate, fiind influențată de cultura și gastronomia indiană, pakistaneză și afgană. Umplută cu un amestec delicios de carne de pui, legume și condimente aromate, samosa cu pui a devenit o alegere populară în întreaga lume, reprezentând o combinație perfectă între gust, textură și tradiție culinară.
Taie mărunt 1 piept de Pui Vegetarian și ceapa în cuburi mici și amestecă-le într-un bol împreună cu 4 ardei grași tocați cubulețe, sare și piper după gust și 1 linguriță de chimen.
Întinde cele 2 foi de aluat și taie-le în forme de romb. Umplutura trebuie pusă la mijloc, iar cele 4 capete ale aluatului trebuie unite.
Pune samosa pe o tavă de copt și unge-o cu gălbenușul de ou LaProvincia, apoi presară semințe de susan deasupra.
Coace totul în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute la 180°.
Poftă bună!