Bifează ingredientele pe măsură ce le pui în coșul de cumpărături.
Din seria ingrediente inedite și rar folosite în bucătăria românească, îți prezentăm… rubarba!
Așază 2 pulpe de Pui Vegetarian într-un bol și acoperă-le cu o marinadă din: 1 pahar de iaurt simplu, 3 căței de usturoi zdrobiți, coaja rasă de la ½ lămâie, 2 linguri de ulei de măsline, oregano, mentă, sare și piper după gust. Lasă-le 2 ore la marinat.
Așază pulpele într-o tigaie și adaugă 6 roșii deshidratate de la borcan, mărunțite, 40 ml ulei, presară cimbru și pune câte o felie de lămâie pe fiecare bucată de pui. Pornește flacăra și gătește 10 minute la foc mediu, apoi întoarce pulpele pe cealaltă parte. După alte 10 minute, adaugă 50-60 ml de apă și acoperă cu un capac. Mai lasă pe foc 10-15 minute.
Între timp, fierbe 10 tije de rubarbă pentru 10-15 minute până când devin moi. Scoate puiul din tigaie și pune în loc rubarba pentru a se căli, asezonând cu puțină sare. Pune pulpele înapoi, amestecă rubarba printre bucățile de carne și presară pătrunjel tocat proaspăt și liber la savurat!