Bifează ingredientele pe măsură ce le pui în coșul de cumpărături.
Într-un bol încăpător pune 1 linguriță coajă de portocală rasă, 1 lingură cimbru proaspăt tocat, 1 lingură rozmarin proaspăt tocat, 50-60 g unt, sare, piper, 1 linguriță ulei și 1 linguriță rasă cu miere. Consistența trebuie să fie cremoasă, însă în același timp groasă, să nu cadă din bol dacă îl răstorni.
Folosește acest sos pentru a unge 500 g pulpe de pui superioare și inferioare de la Puiul Vegetarian, astfel încât suprafața cărnii să fie acoperită.
Curăță 2 portocale mari și taie-le felii. Pregătește un vas ceramic și așază pe rând câte o pulpă de pui și o felie de portocală. Pune deasupra 1 lingură de cimbru proaspăt tocat.
Preîncălzește cuptorul, după care pune vasul la 230°C pentru 25 de minute. Când expiră timpul, scade temperatura la 200°C și mai lasă încă 25 de minute până când pulpele își formează o crustă rumenă, interiorul devine alb și fraged, iar portocalele încep să se usuce. Adaugă câteva capere pentru plus la gust!