Bifează ingredientele pe măsură ce le pui în coșul de cumpărături.
Pune într-un vas de yena 1 Pui Vegetarian întreg, unge-l cu 35 g unt topit și distribuie uniform pe suprafața lui 3 căței de usturoi mărunțiți, 2-3 fire de rozmarin și 3-4 foi de dafin.
Adaugă lângă pui 100 ml vin alb sec (restul sticlei este pentru tine) și zeama de la ⅓ lămâie și pune totul în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute. În primele 25-30 de minute acoperă vasul cu o folie de aluminiu pentru ca puiul să se gătească uniform.
După cele 30 de minute, poți înlătura folia, astfel încât puiul să prindă o crustă crocantă.
Când puiul este rumen, începe să se desprindă de pe os și devine fraged, scoate-l din cuptor pentru a adăuga 1 pahar de nuci Pecan deasupra. Pune totul înapoi în cuptor timp de aproximativ 10 minute și… să înceapă festinul!