Bifează ingredientele pe măsură ce le pui în coșul de cumpărături.
Topește 25 g unt și întinde-l pe suprafața unui vas de yena. Taie fiecare bucată de piept de pui Pui Vegetarian în două. Crestează-le la suprafață pentru a se găti uniform și pune-le în vas.
Amestecă 2 linguri muștar Dijon, 1 linguriță sirop de arțar, 1 linguriță rozmarin tocat, ½ linguriță ienibahar, distribuie cu o pensulă sosul pe suprafața bucăților de piept de pui și pune în vas ce a mai rămas.
Spală, curăță și taie felii groase 4 pere medii și distribuie-le printre pieptul de pui.
Pune vasul în cuptorul preîncălzit timp de 40-50 de minute, până când pieptul de pui prinde o crustă ușor arămie. În primele 30 de minute acoperă vasul cu o folie de aluminiu pentru a evita uscarea puiului. Dacă pe parcurs sosul scade, adaugă 1 pahar cu apă.