Bifează ingredientele pe măsură ce le pui în coșul de cumpărături.
Când fine diningul se întâlnește cu ficățeii de Pui Vegetarian, iese acest mousse divin.
Curăță 300 g ficăței de Pui Vegetarian. Pune-i într-un bol cu 350 ml lapte și lasă-i o oră. Pune restul de lapte într-o oală, adaugă 1 ou LaProvincia și omogenizează. Pune oala pe aragaz și gătește la foc mediu 4-5 minute până când obții o cremă. Oprește focul și adaugă 40 g unt topit, încorporându-l în compoziție.
Scoate ficățeii din lapte și pudrează 2 lingurițe de amidon alimentar. Untul rămas se pune într-o tigaie, alături de 1 lingură de ulei și ficăței.
Acoperă cu un capac, gătește 4-5 minute apoi întoarce ficatul și mai gătește 4-5 minute. Scoate ficatul și adaugă în tigaie 1 ceapă roșie tăiată mărunt. Adaugă 2 căței de usturoi tocați, cimbru, piper alb și 100 g sfeclă tăiată cubulețe mici. Gătește 5 minute, apoi adaugă 80 ml vin roșu și pune înapoi ficățeii. Gătește pentru alte 4-5 minute până alcoolul se evaporă.
Conținutul din tigaie se adaugă în bolul unde ai preparat crema de lapte cu ou. Amestecă până se omogenizează bine, transferă compoziția într-un blender și procesează până când obții o cremă fină.