Produse folosite pentru această rețetă

Piept de pui fără os fără piele caserolă ATM
Piept de pui fără os fără piele tăviță
Mușchiuleț din piept de pui caserolă ATM

Mini rulouri din piept de pui învelite în bacon, doar pentru tine

  • Dificultate: UȘOARĂ
  • Timp de preparare: 40 min.
  • Cantitate: 1 porție


Mici bijuterii culinare: rulouri delicate din piept de pui, îmbrățișate de aromele îmbietoare ale baconului crocant. O combinație savuroasă ce se topește în gură, oferind o explozie de gusturi și texturi în fiecare mușcătură. O eleganță rustică, adusă cu bucurie pe masa ta.

Ingrediente

Bifează ingredientele pe măsură ce le pui în coșul de cumpărături.

De ce să gătești în stil tradițional cu Puiul Vegetarian

Ne place să credem că tradițiile românești vor bucura și generațiile următoare și vor duce mai departe tot ceea ce a conturat momentele în care ne mândrim că suntem români. Iar cum la baza tradițiilor românești stau bucatele atât de bune cum nici unde nu găsești, te îndemnăm să prepari și tu acasă, fie că o faci cu un twist modern, felurile de mâncare care nu lipseau din meniul bunicii. Când ai la dispoziție un pui galben, bine îngrijit și hrănit cum trebuie ai toate motivele să prepari bunătăți care duc mai departe gustul tradițional românesc.

  1. Uneori, ai nevoie de un preparat cu pui doar pentru tine. Iar rulourile din piept de pui sunt printre cele mai rapide și savuroase variante.
  2. Pregătește 2 felii de piept de Pui Vegetarian pe care le acoperi cu folie alimentară și le aplatizezi bine cu un sucitor.
  3. Pe fiecare bucată de pui împărți egal și așezi 100 g mozzarella tăiată felii, cele 8 bețe de sparanghel, 50 g sos de roșii, 50 g ciuperci fierte tăiate felii și asezonezi cu sare, piper și boia.
  4. Rulezi fiecare felie de piept de pui și o înfășori apoi în cate o felie de bacon. Pornește cuptorul să se preîncălzează, timp în care pui într-un vas termorezistent 2 linguri de ulei și aranjezi cele 2 rulouri.
  5. Lasă la cuptor 30 de minute la 200 de grade Celsius până când baconul își intensifică nuanța și puiul devine rumen.
  6. Ai obținut un preparat pe care sigur nu vrei să îl împarți.

Crescuți în zona Horezu, trimiși în câmpul urban.