Bifează ingredientele pe măsură ce le pui în coșul de cumpărături.
Încinge într-o tigaie adâncă 25 g unt și 2 linguri de ulei de măsline și călește 1 ceapă tocată mărunt și 1 ardei Kapia tăiat fâșii. Așteaptă 5-7 minute și adaugă 8 pulpe inferioare de Pui Vegetarian pe care le lași la gătit până se rumenesc.
Scoate pulpele și adaugă în tigaie 1 lingură de făină și 300-400 ml supă de pui, amestecând rapid timp de 10-15 minute până când obții un sos cremos.
Este timpul pentru condimente – adaugă 3 crenguțe de rozmarin, 3 crenguțe de cimbru, 2 căței de usturoi, sare și piper în sosul rezultat și mai așteaptă 5 minute.
Sosul este gata, însă trebuie să scoți crenguțele pentru a nu risca să rămână bucăți lemnoase în preparatul tău. Toarnă sosul peste pulpițele de pui pe care le-ai gătit la început și cam atât. Ai terminat. Să fie cu poftă!