Bifează ingredientele pe măsură ce le pui în coșul de cumpărături.
Ne place să credem că tradițiile românești vor bucura și generațiile următoare și vor duce mai departe tot ceea ce a conturat momentele în care ne mândrim că suntem români. Iar cum la baza tradițiilor românești stau bucatele atât de bune cum nici unde nu găsești, te îndemnăm să prepari și tu acasă, fie că o faci cu un twist modern, felurile de mâncare care nu lipseau din meniul bunicii. Când ai la dispoziție un pui galben, bine îngrijit și hrănit cum trebuie ai toate motivele să prepari bunătăți care duc mai departe gustul tradițional românesc.
Într-o tigaie mare topește 2 linguri de unt la foc mediu. Adaugă 1 ceapă mică, tocată mărunt și 1 cățel de usturoi tocat mărunt și călește-le până devin moi, aproximativ 5 minute.
Adaugă 250 de grame de ficat de la Puiul Vegetarian în tigaie și prăjește-l timp de aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte. Poți adăuga 2 linguri de vin alb în acest moment și lasă-l să fiarbă pentru a adăuga aromă.
Condimentează ficatul de pui prăjit cu sare și piper după gust.
Transferă conținutul tigăii într-un blender și amestecă până obții o pastă fină și omogenă.
Poți servi lebărul de ficat de pui pe pâine prăjită sau cu crackers pentru un aperitiv delicios.
Într-o tigaie mare topește 2 linguri de unt la foc mediu. Adaugă 1 ceapă mică, tocată mărunt și 1 cățel de usturoi tocat mărunt și călește-le până devin moi, aproximativ 5 minute.
Adaugă 250 de grame de ficat de la Puiul Vegetarian în tigaie și prăjește-l timp de aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte. Poți adăuga 2 linguri de vin alb în acest moment și lasă-l să fiarbă pentru a adăuga aromă.
Condimentează ficatul de pui prăjit cu sare și piper după gust.
Transferă conținutul tigăii într-un blender și amestecă până obții o pastă fină și omogenă.
Poți servi lebărul de ficat de pui pe pâine prăjită sau cu crackers pentru un aperitiv delicios.