Pui cu miere și muștar stropit cu semințe de susan

  • Dificultate: UȘOARĂ
  • Timp de preparare: 30 min.
  • Cantitate: 4 porții


Puiul cu miere și muștar stropit cu semințe de susan oferă o explozie delicioasă de arome. Bucățile de pui acoperite cu o glazură de miere și muștar devin aurii și suculente la cuptor. Semințele de susan adaugă o crustă fină și crocantă.

Ingrediente

Bifează ingredientele pe măsură ce le pui în coșul de cumpărături.

De ce să gătești în stil tradițional cu Puiul Vegetarian

Ne place să credem că tradițiile românești vor bucura și generațiile următoare și vor duce mai departe tot ceea ce a conturat momentele în care ne mândrim că suntem români. Iar cum la baza tradițiilor românești stau bucatele atât de bune cum nici unde nu găsești, te îndemnăm să prepari și tu acasă, fie că o faci cu un twist modern, felurile de mâncare care nu lipseau din meniul bunicii. Când ai la dispoziție un pui galben, bine îngrijit și hrănit cum trebuie ai toate motivele să prepari bunătăți care duc mai departe gustul tradițional românesc.

Mod de preparare pui cu miere și muștar stropit cu semințe de susan

  1. Încălzește cuptorul la 200°C.
  2. Spală bine 4 piepți de Pui Vegetarian și așază-i într-un vas de copt.
  3. Într-un castron mic, amestecă 3 linguri de miere, 2 linguri de muștar, 2 linguri de sos de soia, și 2 linguri de ulei de susan.
  4. Toarnă amestecul peste pui și asigură-te că fiecare bucată este bine acoperită.
  5. Presară 2 linguri de semințe de susan deasupra.
  6. Condimentează cu sare și piper.
  7. Coace în cuptor timp de 20-25 de minute sau până când puiul este gătit complet și aurit.
  8. Servește cu garnitură la alegere și bucură-te de o masă delicioasă și rapidă!

Crescuți în zona Horezu, trimiși în câmpul urban.