Bifează ingredientele pe măsură ce le pui în coșul de cumpărături.
Ne place să credem că tradițiile românești vor bucura și generațiile următoare și vor duce mai departe tot ceea ce a conturat momentele în care ne mândrim că suntem români. Iar cum la baza tradițiilor românești stau bucatele atât de bune cum nici unde nu găsești, te îndemnăm să prepari și tu acasă, fie că o faci cu un twist modern, felurile de mâncare care nu lipseau din meniul bunicii. Când ai la dispoziție un pui galben, bine îngrijit și hrănit cum trebuie ai toate motivele să prepari bunătăți care duc mai departe gustul tradițional românesc.
Ești gata pentru un nou preparat inedit, cu origini coreene?
Topește 150 g de unt nesărat într-o cratiță pe aragaz. Adaugă 2 căței de usturoi răzuiți și gătește 2 minute. Pune 100 g de miere, 1 linguriță de sare, 1 linguriță de oțet de orez și 2 linguri de sos de soia. Redu focul la mediu-scăzut și dă compoziția în clocot. Gătește până când devine siropos, aproximativ 2 minute, apoi ia de pe foc.
Spală bine cele 6 pulpe de Pui Vegetarian, taie-le în bucăți și amestecă-le cu restul de sos de soia într-un castron mare.
Așază bucățile de pui și ceapă alternativ pe 6 frigărui. Pune frigăruile pregătite pe grătarele unse cu ulei.
Gătește-le până când se rumenesc ușor, timp de 10 până la 12 minute.
Frigăruile se servesc alături de sosul de unt cu miere.
Poftă bună!
Ești gata pentru un nou preparat inedit, cu origini coreene?
Topește 150 g de unt nesărat într-o cratiță pe aragaz. Adaugă 2 căței de usturoi răzuiți și gătește 2 minute. Pune 100 g de miere, 1 linguriță de sare, 1 linguriță de oțet de orez și 2 linguri de sos de soia. Redu focul la mediu-scăzut și dă compoziția în clocot. Gătește până când devine siropos, aproximativ 2 minute, apoi ia de pe foc.
Spală bine cele 6 pulpe de Pui Vegetarian, taie-le în bucăți și amestecă-le cu restul de sos de soia într-un castron mare.
Așază bucățile de pui și ceapă alternativ pe 6 frigărui. Pune frigăruile pregătite pe grătarele unse cu ulei.
Gătește-le până când se rumenesc ușor, timp de 10 până la 12 minute.
Frigăruile se servesc alături de sosul de unt cu miere.
Poftă bună!