Produse folosite pentru această rețetă

Piept de pui fără os fără piele caserolă ATM

Salată boeuf cu pui din 4 ingrediente

  • Dificultate: UȘOARĂ
  • Timp de preparare: 50 min.
  • Cantitate: 4 porții


În perioada sărbătorilor de iarnă, salata boeuf este vedeta meselor festive, mai ales de Crăciun și Revelion. Așa că ți-am pregătit o rețetă simplă și rapidă, din doar 4 ingrediente!

Ingrediente

Bifează ingredientele pe măsură ce le pui în coșul de cumpărături.

De ce să gătești în stil tradițional cu Puiul Vegetarian

Ne place să credem că tradițiile românești vor bucura și generațiile următoare și vor duce mai departe tot ceea ce a conturat momentele în care ne mândrim că suntem români. Iar cum la baza tradițiilor românești stau bucatele atât de bune cum nici unde nu găsești, te îndemnăm să prepari și tu acasă, fie că o faci cu un twist modern, felurile de mâncare care nu lipseau din meniul bunicii. Când ai la dispoziție un pui galben, bine îngrijit și hrănit cum trebuie ai toate motivele să prepari bunătăți care duc mai departe gustul tradițional românesc.

Mod de preparare salată boeuf cu pui din 4 ingrediente

Începe prin a spăla și a fierbe 2 piepți de Pui Vegetarian și 4 cartofi mari în apă cu sare până când aceștia sunt moi, aproximativ 20-25 de minute. Scurge-i și lasă-i să se răcească. 

Între timp, fierbe și cele 300 g de mazăre timp de aproximativ 5 minute.

Taie piepții de pui în cuburi mici și cartofii fierți în cubulețe asemănătoare și adaugă-le într-un bol mare alături de mazăre.

Amestecă toate ingredientele cu grijă și adaugă 200 g de maioneză. Condimentează cu sare și piper după bunul plac.

Acoperă bolul și lasă salata la frigider pentru a se răci și a favoriza amestecul aromelor.

Poftă bună și Sărbători fericite!

Crescuți în zona Horezu, trimiși în câmpul urban.