
Bifează ingredientele pe măsură ce le pui în coșul de cumpărături.
Ne place să credem că tradițiile românești vor bucura și generațiile următoare și vor duce mai departe tot ceea ce a conturat momentele în care ne mândrim că suntem români. Iar cum la baza tradițiilor românești stau bucatele atât de bune cum nici unde nu găsești, te îndemnăm să prepari și tu acasă, fie că o faci cu un twist modern, felurile de mâncare care nu lipseau din meniul bunicii. Când ai la dispoziție un pui galben, bine îngrijit și hrănit cum trebuie ai toate motivele să prepari bunătăți care duc mai departe gustul tradițional românesc.
Spală bine Puiul Vegetarian și pune-l într-o oală mare.
Adaugă 8 căței de usturoi și 3 frunze de dafin.
Presară sare și boabe de piper după gust în interiorul puiului.
Acoperă puiul cu apă și fierbe-l până când carnea devine fragedă (aproximativ 1-2 ore).
După ce puiul este gata, scoate-l din oală și desprinde carnea de pe oase. Taie carnea în bucăți mai mici.
Pune carnea într-o formă de copt, adaugă 30 g gelatină topită și apa în care a fiert puiul, apoi lasă totul să se răcească și să se întărească în frigider.
Servește toba de pui rece, feliată subțire. Poftă bună și Crăciun fericit!
Spală bine Puiul Vegetarian și pune-l într-o oală mare.
Adaugă 8 căței de usturoi și 3 frunze de dafin.
Presară sare și boabe de piper după gust în interiorul puiului.
Acoperă puiul cu apă și fierbe-l până când carnea devine fragedă (aproximativ 1-2 ore).
După ce puiul este gata, scoate-l din oală și desprinde carnea de pe oase. Taie carnea în bucăți mai mici.
Pune carnea într-o formă de copt, adaugă 30 g gelatină topită și apa în care a fiert puiul, apoi lasă totul să se răcească și să se întărească în frigider.
Servește toba de pui rece, feliată subțire. Poftă bună și Crăciun fericit!